Nem bearnaise sovs

3-4 pers.


Dette skal du bruge:

2 spsk. vegansk smør

6 spsk. mel.

200 ml. vand.

400 ml. havremælk.

1 grøntsagsboullion terning.

1 spsk. Estragon tørret.

1 tsk. citron saft.


 

Smørret smeltes, tilsæt melet når smørret er begyndt at simre.

Tilsæt mel lidt ad gangen, indtil det er blevet til en melbolle.

img_3206

Rør godt i melbollen under middelvarme.

Tilsæt vandet lidt ad gangen og tilsæt boullionterningen.

Pisk mens du tilsætter havremælken. (hæld mælken i sovsen lidt ad gangen.)

Når mælken er tilsat, kom estragon og citron saften i.

img_3208

 

Lad sovsen småsimre i 5 minutter. Rør konstant så det ikke brænder på.

Er sovsen for tyk kan du altid tilsætte mere vand/mælk.

 

Smag til med salt.

  • Sovsen skal ikke være for saltet.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s