Persille sovs

3-4 pers.


Dette skal du bruge:

2 spsk. Naturli smørbar

6 spsk. mel.

600 ml. havremælk.

1 grøntsagsboullion terning.

1 købe bundt persille.


Smørret smeltes, tilsæt melet når smørret er begyndt at simre.

Tilsæt mel lidt ad gangen, indtil det er blevet til en melbolle.


Rør godt i melbollen under middelvarme.

Tilsæt vandet lidt ad gangen og tilsæt boullionterningen.

Pisk mens du tilsætter havremælken. (hæld mælken i sovsen lidt ad gangen.)

Når mælken er tilsat, kom den hakket persille i.

Advertisements

One Comment Add yours

  1. Pingback: Seitanpinde 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s