Persille sovs

3-4 pers.


Dette skal du bruge:

2 spsk. Naturli smørbar

6 spsk. mel.

600 ml. havremælk.

1 grøntsagsboullion terning.

1 købe bundt persille.


Smørret smeltes, tilsæt melet når smørret er begyndt at simre.

Tilsæt mel lidt ad gangen, indtil det er blevet til en melbolle.


Rør godt i melbollen under middelvarme.

Tilsæt vandet lidt ad gangen og tilsæt boullionterningen.

Pisk mens du tilsætter havremælken. (hæld mælken i sovsen lidt ad gangen.)

Når mælken er tilsat, kom den hakket persille i.

Reklamer

One Comment Add yours

  1. Pingback: Seitanpinde 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s