Paneret Seitan ^_^<3


Dette skal du bruge:

1 kg. hvedemel.*

5-6 dl. vand.*

1 tsk. salt. *

1 dl. Teriyaki marinade (jeg bruger Kikkomans).

1 spsk. Sriracha sauce LINK.

1 tsk. peber blanding.*

Til panering:

2 dl. mel.*

2. dl. rasp.*

1 dl. havremælk.*

1 tsk. røget paprika.

1 tsk. Mexicansk grill-kryddderi (kan købes i Tiger).

* = kan ikke undlades

Dette er den opskrift jeg har lavet, du kan sagtens bruge andre krydderier. Dette er dog bare dem jeg har valgt til denne opskrift. 


 

Disse utrolige lækre paneret seitan er lige, hvad du som veganer mangler i dit liv!!:D

De minder meget om paneret flæsk! Dog på en god måde ;D så prøv da dem lige!!:D

——
Bland mel, vand og salt sammen indtil det bliver til en dej, der hverken er for våd eller tør.

Vask nu dejen i vand. Gentag denne process indtil vandet er klart.

Dejen vil skildre sig, og dette er normalt. (Den samler sig igen når stivelsen er ude).


Kom dejen i en gryde og tilsæt Teriyaki, Sriracha og peber.

Dæk den til med vand.

Kog den i 35 minutter.

Vend seitanen hvert tiende minut.

Når den har kogt tager du din seitan op, og lader den hvile på en tallerken til den er lun.

Skær nu sin seitan i tynde skiver.

Bland røget paprika og lidt salt i melet.

Bland mexicansk grill krydderi i raspen og tilsæt igen lidt salt.

Kom havremælken i en skål, eller som jeg gjorde i en bøtte med flad bund. ;D

Panér nu seitan stykkerne.

Først i melet – så mælken og til sidst raspen.

Steg dem nu på panden med Naturli’s Smørbar (vi elsker den herhjemme) til de er gylden brune.

Serveres med Rasp kartofler og persille sovs. (Klik på links for opskrifterne)

Tip: dryp lidt citron saft på seitanpindene.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s