Hvidløg baguettes <3

4-6 pers.


Dette skal du bruge:

2 alm. baguettes.

4 hvidløg.

1 tsk. 5 peberkorn.

1 tsk. havsalt.

1 tsk. rosmarin.

3 spsk. rapsolie (eller den olie du nu har hjemme).

2 spsk. Naturli’ smørbar.


 

Blend hvidløg med olien til den får en cremet konsistens.

Smelt smørret og bland det i olien.

Bland nu peber, havsalt og rosmarin sammen.

Stil “smøret” på køl i 1 lille time.

fullsizeoutput_91e

Skær nogle riller i brødene.

Tænd nu for ovnen på 200° varmluft.

fullsizeoutput_91d

Pensl nu brødene med din hvidløg smør.

Brug to skeer til at lave rum ved hver anden skive, så du kan pensle mellem skiverne.

Sørg for der kommer godt med smør over alt på brødene.

fullsizeoutput_91f

Bag brødene i 5-10 minutter indtil de er dejlige sprøde ovenpå.

fullsizeoutput_924

De er geniale til tomat suppe, en god bolognese sovs eller bare en dejlig forårs salat.

fullsizeoutput_923
Tip:

Prøv evt. at tilsætte et lille bundt persille i hvidløgsblandingen. Det bliver det kun bedre af:) 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out / Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out / Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out / Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out / Skift )

Connecting to %s