Hvidløg baguettes <3

4-6 pers.


Dette skal du bruge:

2 alm. baguettes.

4 hvidløg.

1 tsk. 5 peberkorn.

1 tsk. havsalt.

1 tsk. rosmarin.

3 spsk. rapsolie (eller den olie du nu har hjemme).

2 spsk. Naturli’ smørbar.


 

Blend hvidløg med olien til den får en cremet konsistens.

Smelt smørret og bland det i olien.

Bland nu peber, havsalt og rosmarin sammen.

Stil “smøret” på køl i 1 lille time.

fullsizeoutput_91e

Skær nogle riller i brødene.

Tænd nu for ovnen på 200° varmluft.

fullsizeoutput_91d

Pensl nu brødene med din hvidløg smør.

Brug to skeer til at lave rum ved hver anden skive, så du kan pensle mellem skiverne.

Sørg for der kommer godt med smør over alt på brødene.

fullsizeoutput_91f

Bag brødene i 5-10 minutter indtil de er dejlige sprøde ovenpå.

fullsizeoutput_924

De er geniale til tomat suppe, en god bolognese sovs eller bare en dejlig forårs salat.

fullsizeoutput_923
Tip:

Prøv evt. at tilsætte et lille bundt persille i hvidløgsblandingen. Det bliver det kun bedre af:) 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s