Der er noget råddent i Danmark

 

Over de seneste dage, har veganere været lagt for had af danskerne i Danmark. Flere har modtaget dødstrusler, modbydelige og onde kommentarer, og latterliggørelse af medierne. Alt dette er på grund af 14 dårlige anmeldelser (da det hele begyndte) af veganere der havde fået nok af en slagter. Selvsamme slagter som bla. nedgjorde veganske mænd med deres “rigtige mænd, rigtige bøffer” slogan.

Vi ved nu, hvor meget landet er splittet. når det kommer til dyr og deres frihed.

Der er en stor del af Danmarks befolkning, som ser på dyr, ligesom kaukasiske mennesker så på afrikanere under slavetiden, men hvorfor?

Er det virkelig så svært at forstå, at dyr kan føle sorg, glæde, smerte og kærlighed?

Har vi virkelig ikke lært noget fra fortiden?

Kaukasiske mennesker så afrikanere som uintelligente, beskidte og værdiløse dyr. Siger det dig ikke noget?

For det er lige netop de ord vi i dag bruger om produktionsdyr. – Altså det er den samme indifferent tankegang, som vi havde dengang.

Hvornår indser folket mon, at det der foregår i kødindustrien er det mest grusomme, hadefulde og modbydelige, der nogensinde har fundet sted i Danmark, og generelt i verden?

Vi skal huske, at vi mennesker også er dyr.  Vi er en art i dyreriget og ligesom os, burde dyr også have rettigheder. Her taler jeg ikke om stemmeret osv. Men jeg taler om de mest basale rettigheder: Frihed for diskrimination, tortur og slaveri.

Mange er stadigvæk fanget i den metafor der lyder: “Jamen vi har jo altid spist kød”.

Men mennesker har ikke brug for kød for at leve et langt og sundt liv, tværtimod.

Jeg kan godt forstå, at det kan virke svært og MEGET uoverskueligt, at skulle gå hen på en plantebaseret kost, men heldigvis er der mange hundrede danskere der lever på en plantebaseret kost, som vil hjælpe lige netop DIG godt i gang.

Vi er et splittet land lige nu, men hvis der er en ting fortiden har lært os, så er det at de mest utrolige ting kan ske.

Vi bliver simpelthen nødt til at ændre vores kostvaner. Vi bliver nødt til det for dyrenes skyld. Det er ikke menneskeligt det vi gør i dag.

Det tog 246 år før det blev gjort ulovligt i USA at have slaver. – Vi er for længst gået over de år, men det betyder ikke det er for sent.

Jeg personligt ønsker ingen mennesker død. Jeg er ikke i en vegansk mafia. Jeg er et menneske med den holdning, at drab er forkert. Jeg vil altid forsvare dyr og kæmpe for deres ret til at leve et liv i fred. De har ingen stemme, vi må være deres stemme i en tid som denne.

#Govegan

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s