Om os


Image

Daniel Allan Dam Brodersen startede Veganer Danmark tilbage i 2014, da han gerne ville hjælpe andre danskere til en vegansk kost.

Daniel er 21 år gammel, og bor i Nørre Aaby sammen med hans mand Marc, og deres hund Thes.

Daniel har grundet lavt stofskifte og hashimotos (autoimmun sygdom) ikke kunne færdigegøre hans folkeskole. Daniels drøm om at blive skolelærer har dog været et drive,  som har fået ham igennem de faglige niveau, og han skal til august starte på sin hf. Daniel elsker at stå i køkkenet og lave alt muligt lækkert vegansk mad, så der kommer også nogle opskrifter fra ham herud på bloggen en gang imellem.

Jeg blev veganer efter, at jeg fik slået øjenene op for, hvordan kød egentligt blev produceret. Det at se dyr jeg elskede, gå fra “dyr” til “enheder” var helt forkert. Jeg kunne mærke min samvittighed tog over. Dyrene var grunden til jeg blev veganer. Jeg havde aldrig fået fortalt, hvordan dyrene egentligt levede og hvordan de blev behandlet på. Jeg er blevet opvokset med at, alle skal behandles med respekt og kærlighed. Og jeg vil mene den samme respekt og kærlighed også burde gå ud til dyrene.

 


 

 

Image 3

Marc Brodersen Dam er gift med Daniel og de styrer sammen Veganer Danmark. Alt fra det tekniske ved bloggen og til planlægningen af begivenheder og konkurrencer.

Marc er 22 år gammel og bor som sagt med Daniel og deres hund Thes. Marc har diagnosen paranoid skizofreni og er i gang i et langt behandlingsforløb. Marc har derfor en del erfaring med skizofreni, som han med glæde gerne vil dele med andre ramte.  Marc har valgt at være åben med hans sygdom, da han ikke accepterer tabuet der er ved psykiske sygdomme. Veganer Danmark vil også få nogen indlæg om psykisk sygdomme og hvordan en  vegansk livsstil påvirker disse. Både med Marc’s erfaring men også fra forskninger og undersøgelser.

Jeg blev veganer efter, at jeg så dokumentaren “Cowspiracy” Jeg vidste slet ikke, at kødet blev produceret på sådan en grotesk måde. Jeg måtte indse, at jeg blev nødt til at lave mine kostvaner om. – Og jeg har ikke fortrudt mit valg lige siden. 🙂


 

Image 2

Stine Olszak Madsen blev medlem af team Veganer Danmark i juni 2017.

Stine er 25 år gammel, og bor i Vordingborg sammen med sin kæreste Steven, de har sammen en kat der hedder Kaj. Stine er i gang med at uddanne sig til pædagog.Stine har mange forskellige interesser, heriblandt gaming, kreativitet, musik og det at kunne sætte sig ned og blive grebet af en god bog.

 

 


 

Reklamer