Til inspiration: Danske veganske bloggere

Her vil jeg linke og skrive lidt om de danske veganske blogs jeg selv bruger til en sundere livsstil. 🙂

Håber det er noget I også kan bruge 🙂


Skærmbillede 2017-02-09 kl. 11.29.58.pngMia Sommer’s blog er en af de blogs jeg har brugt mest igennem tiden. Mia’s blog er fyldt med lækre opskrifter som inspirerer ethvert menneske til at spise mere miljø venligt. Man kan se og læse at hendes blog er lavet med kærlighed og lidenskab.

Prøv evt. denne lækre opskrift på kartoffelfrikadeller.


Skærmbillede 2017-02-09 kl. 11.31.52.png

Luna’s blog er en rigtig god og informerende blog. Det er en blog hvor man kan lære rigtigt meget om miljøbelastningen den animalske produktion har. Der er nogen utrolig lækre opskrifter her i denne blog.

Prøv evt. denne lækre opskrift på vaniljespecier. Jeg bager dem her hver jul og de skuffer aldrig. 🙂


Skærmbillede 2017-05-25 kl. 22.14.06

Veganer på budget, er en god vegansk mad blog med masser af lækre opskrifter. Der er meget at vælge mellem og der er alt fra sushi til chokolade kage.

Den opskrift jeg bare SKAL prøve er den her opskrift på veganske spare ribs!:D Jeg tror den vil passe perfekt til grill bordet! :’)


Skærmbillede 2017-07-25 kl. 02.22.32

Alting Vegansk, er en utrolig god side, hvor man virkelig får sat tankerne i gang. Jeg kan bla. anbefale dig at læse “Det gode menneske i et vegansk perspektiv“. Stine skriver simpelthen så smukt, så du vil ikke fortryde at give hendes side et kig.


Skærmbillede 2017-07-25 kl. 02.30.31

Taler for dyr, er en af de mest indholdsrige veganske blogs jeg nogensinde har stødt på. Lisel skriver om mange forskellige emner, og hendes indlæg er fyldt med masser af viden sammen med gode solide kilder. Dette er SIDEN, hvis du mangler viden til din skoleopgave, lidt læsemateriale til din kødspisende ven, eller hvis du selv synes du mangler lidt viden om veganisme. Jeg har brugt meget tid derinde, og jeg vil anbefale dig at læse dette indlæg: “Mælk, det er da ikke så slemt, vel?“. Lisel går i dybden med komælk og hvorfor det er vi burde undgå mælkeprodukter.


 

(OBS. Disse blogs er i den rækkefølge jeg har lagt dem op i. Det refererer altså ikke til hvilken der er bedst.)

Reklamer